We ask the Chatbot

Welcome to the Datalite Blog, where curiosity drives progress. Our articles feature questions that we ask a trusted chatbot, accompanied by commentary from a member of our team at Datalite. Join our journey of innovation discovery.

read more

Mikroservisy zkvalitňují informační systémy

Složitá infrastruktura ovlivňuje nároky na ticketovací systém. Aby byl dostupný právě v extrémních situacích. V případě, že má klient mnoho uživatelů, je důležité, aby systém rostl spolu s nimi.

read more

Doplňte svůj tým o naše zkušenosti

DataLite vytváří komplexní mapu pro řízení vývoje externí dodavatel. Důraz je kladen na definici cílů a požadavků, kvalitní komunikaci, agilní přístup, cross-funkční tým a pravidelnou zpětnou vazbu.

read more

Organizace servisu velké infrastruktury

Efektivní organizace servisu a provozních záležitostí v organizacích s rozsáhlými infrastrukturními celky může být náročný úkol, ale specializovaný software a promyšlené procesy mohou výrazně usnadnit správu.

read more

Automatizace ve službách

Automatizace ve službách hraje klíčovou roli v dosahování efektivity a zvyšování kvality. Software, ač bez fyzické podoby, je vnímán jako virtuální robot schopný vykonávat úkoly a zpracovávat informace.

read more

Integrace skrz API a náklady

Nalézt optimální míru abstrakce v systémové integraci je klíčem k úspěchu projektu. Tato rovnováha mezi detailním pochopením prvků a celkovou strukturou systému umožňuje efektivní funkčnost.